Tel: 013 5299200 - Mail: info@znibv.nl Facebook Facebook
ZNI gewoon beter” width=

14 Appartementen – Strijen.

opgeleverd

Project omschrijving

Le Garage bestaat uit een karakteristiek appartementencomplex, waarin in totaal 14 appartementen zijn opgenomen. Al deze appartementen hebben aan de achterzijde vrij uitzicht over De Keen en het achterliggende Oudeland. Het appartementencomplex bestaat uit twee gebouwen die onderling verbonden zijn middels de ondergrondse stallingsgarage.
Het gevelbeeld past geheel in de rustige uitstraling van de Nieuwestraat, het valt niet op dat we het hier over appartementen hebben. Parkeren kan in de ondergrondse stallingsgarage, wat zal zorgen voor een straatbeeld met ‘weinig auto’s voor de deur’.

Het project Le Garage is op initiatief van KH projectontwikkeling ontwikkeld en is gezamenlijk verder uitgewerkt met aannemingsbedrijf P&G Hooghwerff B.V. Op de locatie van de voormalige garage den Haan is dit unieke plan van 14 appartementen ontwikkeld. Architectenbureau van den Berk / Tjonck heeft een ontwerp gerealiseerd wat past in de stijl van de omliggende bebouwing.

ZNI realiseert in combinatie met zusterbedrijf VBE de mechanische ventilatie en de stuwdruk-ventilatie van de stallingsgarage van 14 appartementen. Start montagewerkzaamheden ZNI oktober 2016.

Project details

  • Plaats Strijen
  • Omvang 14 appartementen
  • Opdrachtgever De Kraan Installatietechniek
Naar boven