Tel: 013 5299200 - Mail: info@znibv.nl Facebook Facebook
ZNI gewoon beter” width=


 

Uw Huis Uw Wensen

Uw Huis Uw Wensen is ontwikkeld om de koper of huurder van een nieuwbouwwoning de gelegenheid te geven om zijn of haar individuele keus eenvoudig te kunnen doen. De ontwikkelde site gaat verder dan keuze uit vastgestelde zaken. Men kan op artikelniveau kiezen. Het grote voordeel is dat men continu op de hoogte is van de kosten. Ook voor aspirant koper een ideale tool. In dit concept kunnen dus kopers eenvoudig thuis hun keus maken. One stop shopping en relax shopping.

Ook vanuit de lean gedachte sluit dit aan bij de kortere bouwtijd van woningen. Ook kopers van woningen in een lopend project kunnen direct aan de slag. Kopers kunnen direct aan de slag met hun keus, weten direct wat de kosten zijn en kunnen thuis beslissen. Groot voordeel is dat iedereen hetzelfde ziet.

Coöperatie

Zuid-Nederlands Installatiebedrijf  werkt samen met een aantal andere installateurs in een coöperatie. Samen hebben zij de ambitie om met landelijke dekking de voordelen van Uw huis Uw wensen te benutten. De coöperatie biedt aannemers en ontwikkelaars via de participerende installateurs de mogelijkheid om hun klanten op een individuele wijze koperskeuzes aan te bieden. En dit met gebruikmaking van de modernste technieken en een transparante verrekenmethode van de meerprijs. Variaties per project en per type woning zijn mogelijk. Tegelijkertijd wordt via de coöperatie en de daarin samengebundelde kennis de kans op faalkosten aanzienlijk verminderd. Een ander voordeel, essentieel in het proces van projecten, is dat kopers eerder hun keuze maken en vertragingen in de planning worden voorkomen. Uw huis Uw wensen werkt alleen met A-merken. Door de schaalgrootte van dit initiatief kunnen de kopers interesssante kortingen worden geboden.

Meer informatie? Ga dan naar www.uhuw.nl

Naar boven