Tel: 013 5299200 - Mail: info@znibv.nl Facebook Facebook
ZNI gewoon beter” width=

Over ZNI.

Zuid-Nederlands Installatiebedrijf

kantoor ZNI Berkel-Enschot

Zuid-Nederlands Installatiebedrijf heeft al ruim 30 jaar ervaring in de installatietechniek. Ontstaan als dorpssmid in de jaren ’80 en uitgegroeid tot het huidige ZNI. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in meerdere disciplines binnen de installatietechniek. Ons werkgebied bestaat nu voornamelijk uit:

loodgieterswerk
sanitair
zinkwerk
centrale verwarming
koeltechniek
mechanische ventilatie
bedrijfsverwarming
duurzame installaties (warmtepompen, zonnepanelen, pv-panelen enz.)

Wij zijn werkzaam in de projectmatige woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. Ook het toepassen van duurzame technieken, zoals het leveren en monteren van zonnepanelen, behoort tot ons werkgebied.

ZNI vloerverwarming
ZNI magazijn
logo Zuid-Nederlands Installatiebedrijf
ZNI Berkel-Enschot

ZNI loodgieterswerk

Het personeel van ZNI bestaat uit een team van goed opgeleide monteurs, tekenaars, calculators, werkvoorbereiders en projectleiders. Ook werken we nauw samen met vakopleidingen waardoor jonge monteurs hun kwaliteiten en enthousiasme kunnen tonen. Omdat de ontwikkelingen in de bouwwereld nooit stil staan wordt het personeel regelmatig bijgeschoold door middel van interne opleidingen. Naast ervaren personeel beschikken we over het beste materieel en de modernste voorzieningen zodat projecten efficiënt uitgevoerd kunnen worden:

volledig uitgerust kantoor met werkplaats/magazijn van meer dan 1000 m2
modern wagenpark met compleet ingerichte bedrijfsbussen
de laatste calculatie-, reken- en tekensoftware (o.a. de BIM methode)
persoonlijk contact ZNI
ZNI Autocad
professionaliteit ZNI
kantoor Zuid-Nederlands Installatiebedrijf

brl

vca

KOMO-Instal

ZNI erkend leerbedrijf

VCA certificaat

ZNI lid van Uneto-Vni

BRL6000 procescertificaat
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd zoals gesteld in de nationale beoordelingsrichtlijn voor het Komo-Install procescertificaat voor de onder genoemde deelgebieden:

  • Gastechnisch klein, middelgroot en groot
  • Watertechnisch klein en groot

Het kwaliteitscertificaat hiervoor is in 2004 ontvangen. (voorheen va. 1995 Waarborginstallateur)

VCA
ZNI is VCA* gecertificeerd waarmee gewaarborgd is dat we als bedrijf volgens de laatste eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu werken. Al onze monteurs beschikken over een diploma ‘VCA-Basis’. De hoofdmonteurs en direct leidinggevenden beschikken over een diploma ‘VCA voor leidinggevenden’.

VNI installateur
ZNI is lid van de Vereniging Nederlandse Installatiebedrijven, een extra garantie voor een goed stuk werk bij de voortschrijdende technische ontwikkelingen.

Erkend leerbedrijf
ZNI is een erkend leerbedrijf met een eigen praktijkopleider waardoor we in staat zijn de behoefte aan vakmensen vanaf de basis aan te vullen.

 

Naar boven