FAQ items aan het laden...
Nieuws2020-07-14T07:58:00+00:00

Het laatste nieuws binnen ZNI.

Bel of mail

ZNI op social

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Bouwkundig ingenieur
144

In het hart van Brabant ligt ZNI, de installatietechnische partner met haar specialiteiten op het gebied van loodgieterswerk. Sanitair, zinkwerk, centrale verwarming, koeltechniek, mechanische ventilatie, bedrijfsverwarming en duurzame installaties.

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

FIJN SINTERKLAASWEEKEND!

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Vanaf vandaag gaan we de komende periode extra hard op zoek naar werkvoorbereiders én installatiemonteurs. Grote kans dat je online een van deze afbeeldingen tegen komt.

Wat is jouw mooiste moment van de dag?

#werkenbijzni #vacature #installatietechniek

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Wil je ook vooruit in je werk?
Werkenbijzni.nl

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Werkenbijzni.nl

Wij hebben er zin in! Vanaf 1 december gaan we "live" met een recruitmentcampagne, waarin we op zoek gaan naar een werkvoorbereider / tekenaar en diverse monteurs installatietechniek. Dit is één van die video's die je online voorbij kan zien komen.

#werkenbijzni #installatietechniek #vacature

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Wij vinden het erg belangrijk dat al onze collega's zich kunnen blijven ontwikkelen. Soms omdat het moet om met de techniek mee te gaan, soms omdat ze het zelf willen. Daarom zijn we trots als we weer een check ✅ kunnen zetten achter een behaalde opleiding of cursus.

Dit keer is het Wilco die met zeer positieve resultaten het examen voor het certificaat F-gassen Categorie I heeft afgerond. 💪

loom.ly/UOqTsIk

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

We kunnen er pagina's over vol schrijven op onze website, maar soms staan we ook heel even stil bij het werk wat we maken. En daar mogen we dan best even trots op zijn, voordat we weer volle bak doorgaan met het volgende project!

#mijnmooistemomentvandedag #werkenbijzni #installatietechniek

Zo’n vijftien jaar geleden begonnen bij ZNI en nog steeds gaat Marc elke dag met plezier naar zijn werk. Dat maakt natuurlijk nieuwsgierig naar wát het is dat zijn werk zo interessant en uitdagend maakt.

loom.ly/c1GlSWA

#werkenbijzni

“Om te zorgen dat distributiecentrum DC2 in Waalwijk voldoet aan de gewenste BREEAM Very Good certificering hebben we verschillende voorzieningen geïnstalleerd”, vertelt Fred Reniers van ZNI. “O.a. automatische toiletspoeling (middels sensoren), energiebesparende donkerstralers die juist in warehouses als deze zorgen voor een hoog rendement, veel comfort en een lage NOx-uitstoot, en een energiemonitoringsysteem waarmee het energieverbruik per afdeling en per bouwlaag kan worden bijgehouden. Het regenwater wordt opgevangen in een bassin zodat het kan worden hergebruikt voor het doorspoelen van het toilet.”

Maar wat is Breeam? ➡️ loom.ly/BxKLjCU

Vorige week hebben we nieuwe filmopnames laten maken voor een recruitmentcampagne op social media. Maar we moeten natuurlijk niet de beelden vergeten die we al langer hebben staan op onze website www.werkenbijzni.nl, want wat Marc hier zegt klopt nog steeds!

Fijn weekend!

#werkenbijzni

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Wil je ook het gemak van onze digitale showroom ervaren? Wij praten u graag bij.
Check de site znibv.nl

Een drukbezet man die eigenlijk helemaal geen tijd heeft voor een interview, dat is projectleider Ton Versteijnen! Maar omdat hij onlangs zijn 35-jarig jubileum bij ZNI heeft gevierd, zetten we hem toch graag even in het zonnetje.

Wat er in 35 jaar allemaal veranderd is en wat niet? Je leest het in deze blog!

loom.ly/pG-Iwz8

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Fred Reniers is bij ons technisch commercieel manager. Dit is hij alweer sinds 2012 bij ons. Als technisch manager kent hij al onze projecten van de welbekende A tot en met Z. Hierdoor is hij nauw betrokken bij de uitvoering van de werkzaamheden en weet dan ook heel goed wat voor werk je bij ZNI kan verwachten.

➡️ loom.ly/JQCmvwY

In opdracht van ASK Romein verzorgt het Zuid-Nederlands Installatiebedrijf alle installatietechniek voor distributiecentrum Metal Valley in Drunen.

🟢 Het gebouw zal volledig voldoen aan de duurzame norm van BREEAM.

loom.ly/QwZ5MYg

#installatietechniek #zni

Mogen de handen weer op elkaar? Onze goedlachse MIlton is deze maand namelijk alweer 5 jaar in dienst van ZNI! 💪🤣

Bijna altijd vrolijk en als je het aan de collega's vraagt, in ieder geval altijd "aanwezig". Hoe dat zit? Je leest het in deze blog!

Op nog vele mooie jaren bij ZNI Milton!

loom.ly/acfBm_0

Wil je ook meewerken aan duurzame installaties? Kom eens langs, bij een bakje koffie bespreken we jou rol.

Duurzaamheid is een populair begrip. Het wordt tegenwoordig bijna overal op toegepast. Ben je niet ‘duurzaam’, dan doe je niet mee. In welke sector je ook werkt. Maar wat is duurzaamheid nu eigenlijk en hoe verhoudt zich dat tot de installatietechniek?

loom.ly/wRwfW9U

#duurzaamheid #werkenbijzni

Afgelopen week deelden wij de vacature van werkvoorbereider. Ook dit keer kregen wij de vraag hoe wij het verschil zien tussen een tekenaar en de werkvoorbereider. De exacte invulling van deze functies zal per organisatie verschillen. Toch hebben we een poging gewaagd de verschillen en de overeenkomsten helder te krijgen!
loom.ly/LyMw0U4

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Kwaliteit boven kwantiteit en teamverband, daar sta je voor. Jij bent of wil, net als wij, een vaste waarde in de bouwwereld zijn. Deel je deze visie? Dan is de belangrijkste eerste stap gezet. Stap twee is klikken op deze vacature: www.werkenbijzni.nl/vacature/werkvoorbereider-tekenaar/

#zni #werkenbijzni #installatietechniek #werkvoorbereider #tekenaar #monteur #loodgieter #vacature #helden #berkelenschot #tilburg #vakmanschap

Vastgoedbedrijf Prologis is druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw logistiek park op bedrijventerrein Haven 8 in Waalwijk.

Voor ZNI is hier een belangrijke rol weggelegd. Wij zorgen er mede voor dat het pand het BREEAM VERY GOOD certificaat krijgt én dat het gebouw na afronding over diverse WELL features beschikt.

loom.ly/T3yp4K8