Het laatste nieuws binnen ZNI.

Bel of mail

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Bouwkundig ingenieur
137

In het hart van Brabant ligt ZNI, de installatietechnische partner met haar specialiteiten op het gebied van loodgieterswerk. Sanitair, zinkwerk, centrale verwarming, koeltechniek, mechanische ventilatie, bedrijfsverwarming en duurzame installaties.

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

ZNI verzorgt de installatietechniek bij de bouw van het e-fulfilmentcenter van Jumbo in Bleiswijk. Het hele project wordt opgericht volgens BREAAM kwalificatie ‘outstanding’, het hoogste 5 sterren Breeam-duurzaamheidscertificaat. De supermarktketen zal het center in Bleiswijk als logistieke hub inzetten, van waaruit klanten hun online bestelde boodschappen ontvangen. De eerste paal is in februari 2020 de grond ingegaan. Begin 2021 moet de locatie operationeel zijn.

Wil jij als werkvoorbereider / tekenaar meewerken aan dit soort projecten? hubs.ly/H0rP8vZ0

#installatietechniek #breeam #vacature

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Het is een klein beetje feest vandaag. Het is namelijk exact 35 jaar geleden dat het Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV is opgericht. De oorsprong van ZNI gaat eigenlijk nog iets verder terug naar de jaren '60, maar de huidige organisatiestructuur werd officieel beklonken op 17 juni 1985. Op naar de volgende 35!

Werk jij mee aan de volgende 35 jaar? --> hubs.ly/H0rCBk30

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Vandaag 35 jaar geleden is Zuid Nederlands Installatiebedrijf opgericht.

Ook in de installatietechniek merken wij dat de eisen die de klant stelt steeds hoger worden. Het is daarom belangrijk dat er iemand binnen je organisatie is die continu met de klant in contact staat en het aanspreekpunt is voor de collega’s op kantoor. Bij ons is Fred Reniers degene die hiervoor verantwoordelijk is.

In deze vlog legt Fred uit wat het werk als commercieel technisch manager inhoudt én welke projecten hij het meest uitdagend vindt.

hubs.ly/H0rgYjq0

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Wij geven iedereen die bij ons komt werken graag veel verantwoordelijkheid om te doen waar hij of zij goed in is. Of je nu op kantoor werkt als tekenaar of op locatie als monteur. Pak je deze verantwoordelijkheid én laat je zien wat je kan, dan krijg je vanzelf de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Lees hier hoe Bianca dat deed door van administratief medewerker door te groeien tot de alleskunner die ze nu is.

Fijn zonnig pinksterweekend!

hubs.ly/H0q-bHs0

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

In de zomer van 2020 wordt gestart met de bouw van 56 zorgappartementen; “Pim Senior” in Dorst. Wat deze uitdaging extra interessant maakt is dat alle appartementen een indeling moeten krijgen waardoor (dementie)zorg mogelijk wordt, maar toch de huiselijkheid van thuis aanwezig is. Een uitdaging die wij met onze kennis van de installatietechniek graag aangaan. Opgetogen delen wij dan ook het nieuws dat wij hieraan gaan meewerken.

Benieuwd aan wat voor projecten we nog meer werken of gewerkt hebben? Een mooie selectie is terug te vinden op onze website: hubs.ly/H0qP6gZ0

Meer informatie over het de zorgappartementen is hier terug te vinden: hubs.ly/H0qP0pg0

Als we het over onze monteurs hebben, dan zetten wij ze graag weg als helden. Want dat zijn het! En dan hebben we het niet alleen over de monteurs die hier al jaar en dag werken. Zeker niet! Ook de jongste collega's zijn voor ons van groot belang. Ze brengen nieuwe ideeën met zich mee, zorgen voor extra dynamiek op de werkvloer en zijn ook al "gewoon" goede monteurs. Daarom deze week extra aandacht voor één van onze leerling monteurs Installatietechniek: Thieu van der Bruggen.

hubs.ly/H0qFRlb0

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Vandaag is het "de dag van het werkplezier".

Gelukkig hebben we tijdens het werk heel veel plezier. Zowel in wat we doen als onderling met elkaar!

Wil jij ook meer werkplezier? Klik hier: hubs.ly/H0qzpbk0

Voor de uitbreiding van ons team zijn we in Berkel-Enschot op zoek naar een Werkvoorbereider / Tekenaar. Gaat bij jou kwaliteit boven kwantiteit en wil je net als ons van grote waarde zijn in de installatietechniek? Bekijk dan snel deze vacature:

hubs.ly/H0qmgSc0

#vacature #tekenaar #installatietechniek #werkenbijzni

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Waarom zou je moeten komen werken bij ZNI als monteur? Daar kunnen we vele antwoorden op geven:

- Zo zijn we een zeer hecht team dat goed samenwerkt én het erg gezellig heeft met elkaar;
- Hebben we zeer uitdagende klussen in de regio;
- Of omdat we goede arbeidsvoorwaarden hebben.

Allemaal eerlijke argumenten. Toch laten we liever zien wie wij echt zijn. Daarom hebben we onze razende reporter op pad gestuurd met onze helden te praten over het #werkenbijzni. En eerder dit jaar, toen het nog een stuk kouder was, spraken we met Wilco.

Bekijk hier zijn verhaal terug: hubs.ly/H0qbLCD0

Uit onderzoek is gebleken dat we maar liefst 90 procent van onze tijd binnen doorbrengen. Het is dan ook logisch dat deze omgeving van grote invloed is op ons. Samen met onze opdrachtgevers denken wij dan ook mee om de gebouwen zo ‘WELL’ mogelijk te maken.

Maar wat is WELL? Daar geven we graag antwoord op in deze blog: hubs.ly/H0q0sYs0

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Voor het project “Haag 5” in Breda mogen wij onder andere de installatie van de hydrofoor verzorgen. Wel zo belangrijk voor de nieuwe bewoners van deze woningen en appartementen, aangezien een hydrofoor een installatie is waarmee binnen een gebouw (of een gebied) de waterleiding op druk gehouden wordt.

Kan jij dit als monteur installatietechniek ook installeren? We deelden gisteren al de vacature. Je bent meer dan welkom: hubs.ly/H0pRyKr0

#installatietechniek #werkenbijzni #zni #hydrofoor

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Monteur Installatietechniek. Uiteraard staan wij ook open voor de vakmannen- en vrouwen die zich nog liever “gewoon” loodgieter of cv-monteur noemen. Het gaat er natuurlijk om wat je bij ons mag komen doen. En dat is heel veel, aangezien wij onze helden graag veel vertrouwen en verantwoordelijkheid geven. Wil je graag meer weten over deze vacature? Klik op de link: hubs.ly/H0pP5vd0

Onze collega Bianca ziet jouw reactie graag tegemoet!

#vacature #monteur #installatietechniek #werkenbijzni

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

#werkenbijzni

In onze vacature voor Tekenaar staat de volgende tekst;

"𝘑𝘰𝘶𝘸 𝘬𝘦𝘯𝘯𝘪𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘰𝘯𝘵𝘸𝘦𝘳𝘱𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘳𝘦𝘬𝘦𝘯𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘴𝘢𝘯𝘪𝘵𝘢𝘪𝘳𝘦-, 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘵𝘶𝘪𝘨𝘣𝘰𝘶𝘸𝘬𝘶𝘯𝘥𝘪𝘨𝘦-, 𝘮𝘦𝘦𝘵- 𝘦𝘯 𝘳𝘦𝘨𝘦𝘭𝘵𝘦𝘤𝘩𝘯𝘪𝘴𝘤𝘩𝘦 𝘨𝘦𝘣𝘰𝘶𝘸 𝘨𝘦𝘣𝘰𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘪𝘯𝘴𝘵𝘢𝘭𝘭𝘢𝘵𝘪𝘦𝘴, 𝘻𝘰𝘳𝘨𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘰𝘱𝘵𝘪𝘮𝘢𝘭𝘦 𝘬𝘭𝘢𝘯𝘵𝘸𝘢𝘢𝘳𝘥𝘦𝘳𝘪𝘯𝘨 𝘦𝘯 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯𝘸𝘦𝘳𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘮𝘦𝘵 𝘮𝘰𝘯𝘵𝘦𝘶𝘳𝘴. 𝘈𝘯𝘥𝘦𝘳𝘴 𝘨𝘦𝘻𝘦𝘨𝘥, 𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘣𝘦𝘭𝘢𝘯𝘨𝘳𝘪𝘫𝘬𝘴𝘵𝘦 𝘴𝘤𝘩𝘢𝘬𝘦𝘭𝘴 𝘣𝘪𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘴𝘢𝘵𝘪𝘦!"

Een veelomvattend stukje tekst, waarbij klantwaardering en samenwerking centraal staat voor ons. Maar wat komt hier allemaal bij kijken?

Dat legt ons Hoofd Bedrijfsbureau Marc uit in deze vlog: lnkd.in/gkJbyfm

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Als het goed is zit iedereen in nu vaker binnen dan normaal. Vele van ons zijn zelfs van 40 uur op kantoor naar 40 uur werken vanuit huis gegaan. Misschien hebben wij wel het loodgieterswerk verzorgd in jouw huis of een luchtbehandelingssysteem aangelegd.

Nieuwsgierig naar de projecten waaraan wij gewerkt hebben in de woningbouw? Bekijk een deel van onze projecten op: hubs.ly/H0p96sj0

#installatietechniek #thuiswerken #luchtbehandelingssysteem #zni #werkenbijzni

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Ons Bryan kwam als leerling bij ons werken en is na jaren een volwaardige kracht binnen ons team. Benieuwd naar zijn verhaal? Kijk dan op hubs.ly/H0nXHs80

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

In alweer de vierde vlog van “Werken bij ZNI” gaat onze razende reporter op bezoek bij onze collega Fred Reniers. Als Technisch Manager is hij vanaf het allereerste contact met de klant tot en met de oplevering betrokken bij de projecten. Hierdoor heeft hij een goede blik op de wensen van de klant en hoe ZNI daar het beste op kan inspelen. Hij deelt graag zijn visie.

PS: Deze vlog is opgenomen voor het uitbreken van de coronacrisis.

Wil je meer weten over onze collega's? ga dan naar: hubs.ly/H0nRZdy0

Aan het woord: Bianca de Langen.

In onze maandelijkse blog "aan het woord" is dit keer het toneel voor onze duizendpoot Bianca de Langen. Uiteraard spreken we haar over het coronavirus, maar ook over haar eigen carrière én het onderwerp vrouwen in de installatietechniek passeert de revue. Zo leren we haar toch een beetje beter kennen!

hubs.ly/H0nKxh00

#blog #zni #installatietechniek #werkenbijzni

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Op onze sociale media hebben wij meestal aandacht voor onze eigen helden. In deze roerige tijden, waarbij we massaal het coronavirus proberen te bestrijden, richten wij graag ook onze aandacht op alle helden die o.a. werken in de vitale functies. Helden die werken in de gezondheidszorg. Helden die ondanks alles opvang voor kinderen kunnen regelen. Helden die het land veilig houden. Helden die zorgen dat het land blijft draaien. Iedereen.

Samen maken we Nederland weer “gewoon beter!”

Heeft u vragen over onze werkzaamheden zijn wij gewoon bereikbaar op het nummer 013-5299200 of via info@znibv.nl

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Kleurrijke dag vandaag bij de ZNI! Wereld Loodgietersdag en uiteraard een heerlijke versnapering voor onze mannen 👊 Wie weet volgend jaar ook voor jou?www.werkenbijzni.nl

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Een wereldwijd fenomeen is Super Mario. Sinds 1983 wordt het karakteristieke blauw-rode spelfiguur gezien als dé mascotte van Nintendo. Hij is zelfs zo populair dat hij een eigen dag heeft gekregen; Mario-Day. Of nog specifieker; MAR10-Day (maart 10).

Wat nog wel eens vergeten wordt, is dat Mario van origine één van de mooiste beroepen uitoefent samen met zijn vaste kameraad Luigi. Dit keer lichten wij dus geen eigen collega uit, maar onze held; Loodgieter Mario!

#supermario #mario #mar10day #marioday #loodgieter #zni

hubs.ly/H0ntNh60

Binnen de installatietechniek ken je vele verschillende functietitels. Om inzichtelijk te maken welke functietitels wij bij ZNI hanteren hebben we een nieuwe blog geschreven. Want gebruiken we nog wel de titel Loodgieter? En is het nu Tekenaar of BIM Modelleur. Om hier opheldering over te geven een nieuwe blog over 'Functies in de Installatietechniek'.

hubs.ly/H0njnQt0

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Ons hoofd bedrijfsbureau Marc is dagelijks druk in de weer. Aan de ene kant moeten de lopende projecten tot een goed einde gebracht worden. Aan de andere kant wil hij ook innoveren met het team. Een flinke uitdaging!

In een vlog op onze website "werkenbijzni" laat hij zijn licht hierover schijnen: hubs.ly/H0n9_B40

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Wil je ook een vakman worden, of ben je het wellicht al? Kom werken bij Zuid Nederlands Installatiebedrijf

Vlak voor carnaval is het weer tijd om één van onze helden te bezoeken. En dit keer mocht onze razende reporter wederom afreizen naar Tilburg. Hier is ZNI aan het werk aan het Project “Aan de waterkant”. In onze vorige vlog stond Wilco in de spotlights. Dit keer de beurt aan onze held Bryan!

#installatietechniek #vlog #zni #carnaval

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Op deze Valentijnsdag zullen we onze helden van ZNI niet verrassen met een doos bonbons of een bosje rode rozen. Uiteraard staat vanmiddag wel weer de borrel voor ze klaar.

Om ze toch extra in het zonnetje te zetten verdienen deze harde werkers toch wel een extra “shout out”.

Daarom vragen wij ongegeneerd een duimpje voor onze collega’s!

liken=liefde.

#installatietechniek #liefdevoorhetvak #liefdevooronzecollega’s #werkenbijzni #valentijn

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Verduurzaming in de installatietechniek is voor een groot gedeelte gericht op een beter klimaat in de toekomst. Het klimaat in de gebouwen en kantoren waar mensen wonen en werken is natuurlijk ook van groot belang.

Daarom is ZNI ook gespecialiseerd in de installatie van luchtbehandelingssystemen.

Met een luchtbehandelingssysteem wordt schone buitenlucht aangezogen en behandeld, afhankelijk van het gekozen systeem. Lucht kan namelijk verwarmd, gekoeld, bevochtigd en ontvochtigd worden en door middel van filters gezuiverd de ruimte in geblazen worden. Daarnaast kan de lucht ook weer afgezogen en naar buiten worden afgevoerd.

#installatietechniek #liefdevoorhetvak #luchtbehandelingssysteem #zni #werkenbijzni

De wereld van de installatietechniek is continu in beweging. Continu in verandering. Continu aan het vernieuwen. En dat vinden wij geweldig. Met een passie voor de installatietechniek lopen we bij ZNI graag voorop met innoveren.

Maar wat is innovatie? En hoe kijken wij bij ZNI naar de innovatie in de installatiebranche?

Lees in het in onze blog “Innovatie in de installatietechniek.

hubs.ly/H0mQMLj0

#installatietechniek #liefdevoorhetvak #innovatie #zni #werkenbijzni