FAQ items aan het laden...
Nieuws2020-07-14T07:58:00+00:00

Het laatste nieuws binnen ZNI.

Bel of mail

ZNI op social

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Bouwkundig ingenieur
140

In het hart van Brabant ligt ZNI, de installatietechnische partner met haar specialiteiten op het gebied van loodgieterswerk. Sanitair, zinkwerk, centrale verwarming, koeltechniek, mechanische ventilatie, bedrijfsverwarming en duurzame installaties.

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Kwaliteit boven kwantiteit en teamverband, daar sta je voor. Jij bent of wil, net als wij, een vaste waarde in de bouwwereld zijn. Deel je deze visie? Dan is de belangrijkste eerste stap gezet. Stap twee is klikken op deze vacature: www.werkenbijzni.nl/vacature/werkvoorbereider-tekenaar/

#zni #werkenbijzni #installatietechniek #werkvoorbereider #tekenaar #monteur #loodgieter #vacature #helden #berkelenschot #tilburg #vakmanschap

Vastgoedbedrijf Prologis is druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw logistiek park op bedrijventerrein Haven 8 in Waalwijk.

Voor ZNI is hier een belangrijke rol weggelegd. Wij zorgen er mede voor dat het pand het BREEAM VERY GOOD certificaat krijgt én dat het gebouw na afronding over diverse WELL features beschikt.

loom.ly/T3yp4K8

De laatste weken hebben we veel aandacht gehad voor collega's die vele jaren bij ons in dienst zijn. En terecht! Want wij zijn ZNI dankzij onze geweldige mensen.

❗ Maar let op. We hebben het dan niet alleen maar over de oudgediende, want gelukkig weet ook jong talent de weg naar Berkel-Enschot te vinden.

www.werkenbijzni.nl/leerling-monteur-installatietechniek-thieu-van-der-bruggen/

Allebei zijn ze al langer dan 25 jaar in dienst! Wat een geweldenaars voor onze organisatie.

Eerder dit jaar hadden we een heel leuk interview met ze in de keet en deze blijft leuk om terug te lezen!

www.werkenbijzni.nl/aan-het-woord-monteurs-jeroen-en-erik/

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Je moet even goed kijken, maar hij is het echt ... Inmiddels zijn we 35 (!!!) jaar later en Ton Versteijen is nog steeds bij ons in dienst. Onderdeel van het meubilair.

Met enorm veel respect willen wij Ton bedanken voor al zijn inzet, kennis en kunde. Dat er nog veel jaren mogen volgen!

#respect #bedankt #dienstverlening #installatietechniek #bouw

Hoe gebruikt ZNI BIM? Dagelijks! ZNI ziet steeds meer een transitie van traditionele CAD tekeningen naar BIM Modelleren. Zodoende vinden we het belangrijk dat nieuw personeel en bestaand personeel opgeleid wordt om te gaan met de nieuwste technieken.

Wil je weten wat Bim modelleren is en hoe het werkt? Je leest het in deze blog: www.werkenbijzni.nl/wat-is-bim-modelleren/

#installatietechniek #bim

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

De bouwvak zit er alweer een weekje op. En daarmee heeft Roald Leermakers zijn eerste week bij ZNI er ook alweer opzitten. 💪

Nogmaals welkom bij ons team Roald!

Wil jij ook aan de slag bij ZNI? Kijk dan op www.werkenbijzni.nl voor de vacatures!

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Vandaag is Ad van Esch 35 jaar in dienst bij Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV. Een op en top vakman die het langste dienstverband heeft bij ZNI. En we zijn er trots op en blij mee.
Ad, van harte gefeliciteerd🎉.

Voor de overname 35 jaar geleden had ie er al ruim 12 jaar op zitten. Dat maakt ruim 47 jaar op dezelfde locatie, knap hoor💪🏼.
And still going strong!

Een openstaande vacature bij ZNI is die van werkvoorbereider. Een functie met overlappen als calculator, planner en technisch tekenaar. Hoe dat precies zit leggen we uit op de pagina 'Wat doet een werkvoorbereider?'.

hubs.ly/H0tBcSk0

Maak je met deze hitte niet te druk, drink voldoende water en kijk rustig naar deze video met onze collega's. Leuke mensen toch?

Kom dus toch (heel rustig) in actie en solliciteer bij ZNI als monteur of werkvoorbereider: www.werkenbijzni.nl

Zien we jou na de bouwvak?

#werkenbijzni #vacature

Ook bij ZNI zijn de deuren dicht vanwege de bouwvak. Met vele andere bouwbedrijven door het land heen ‘vieren’ we een gezamenlijke vakantie. Maar niet iedereen sluit de deuren. Dus hoe zit het nou eigenlijk met die bouwvak?

hubs.ly/H0tfMn30

#bouwvak #zni #werkenbijzni

Eerder lieten wij weten dat ZNI bij de bouw van het e-fulfilmentcenter van Jumbo in Bleiswijk de installatietechniek realiseert. Dit hele project wordt opgericht volgens BREAAM kwalificatie ‘outstanding’, het hoogste 5 sterren Breeam-duurzaamheidscertificaat.

Hierop kregen wij meermaals de de vraag: Wat is Breeam? Wij geven hier graag antwoord op!

www.werkenbijzni.nl/wat-is-breeam/

#breeam #installatietechniek

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

De laatste dagen voor de bouwvak zijn aangebroken. Nog even de tanden op elkaar en dan genieten van de welverdiende rust. Toch willen we de wereld nog een keer kennis laten maken met onze collega's. En wie kun je dan beter aan het woord laten dan onze goedlachse collega Milton van Holt.

www.werkenbijzni.nl/milton-van-holt/

Richting de bouwvak kunnen we weer goed nieuws melden: ZNI verzorgt in opdracht van @VandeVenBouwenOntwikkelingBV de installatietechniek voor 'De Brabander' hubs.ly/H0stvFR0

#installatietechniek

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

"Bryan? Die leer je niks meer!"

Over wie hebben wij het dan? Je ziet het hier:

www.werkenbijzni.nl/vloggen-met-zni-brian/

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

ZNI verzorgt de installatietechniek bij de bouw van het e-fulfilmentcenter van Jumbo in Bleiswijk. Het hele project wordt opgericht volgens BREAAM kwalificatie ‘outstanding’, het hoogste 5 sterren Breeam-duurzaamheidscertificaat. De supermarktketen zal het center in Bleiswijk als logistieke hub inzetten, van waaruit klanten hun online bestelde boodschappen ontvangen. De eerste paal is in februari 2020 de grond ingegaan. Begin 2021 moet de locatie operationeel zijn.

Wil jij als werkvoorbereider / tekenaar meewerken aan dit soort projecten? hubs.ly/H0rP8vZ0

#installatietechniek #breeam #vacature

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Het is een klein beetje feest vandaag. Het is namelijk exact 35 jaar geleden dat het Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV is opgericht. De oorsprong van ZNI gaat eigenlijk nog iets verder terug naar de jaren '60, maar de huidige organisatiestructuur werd officieel beklonken op 17 juni 1985. Op naar de volgende 35!

Werk jij mee aan de volgende 35 jaar? --> hubs.ly/H0rCBk30

Zuid Nederlands Installatiebedrijf BV

Vandaag 35 jaar geleden is Zuid Nederlands Installatiebedrijf opgericht.