In opdracht van Bouwbedrijf Van de Ven uit Veghel gaat ZNI de installaties aanbrengen in nieuwbouwproject The Marker. Er worden hier 170 Appartementen, 121 koop- en 39 huurwoningen gerealiseerd. Allemaal in het hart van Breda. De Markendaalseweg wordt helemaal vernieuwd tot fraaie promenade. De Nieuwe Mark loopt straks door tot aan het terrein van de voormalige Seelig Kazerne.

The Marker, een diversiteit aan appartementen, ruime atelierwoningen en comfortabele herenhuizen, biedt fraaie uitzichten op de Nieuwe Mark, het historische centrum en het monumentale arsenaalgebouw. Echt een binnenstedelijke uitdaging om te bouwen. De sloop van de bestaande gebouwen is in volle gang.  In de eerste helft van volgend jaar wordt de enorme kelder onder de gebouwen gerealiseerd.

De sanitaire installaties zijn hoogwaardig en de verwarming is gasloos. De appartementen worden aangesloten op stadsverwarming. Het bestaande stadsverwarmingsnet in de nieuwbouwwijken aan de rand van Breda wordt hiervoor uitgebreid naar het centrum.